Britneys comeback

Britney Spears är en välkänd artist som började sin karriär på slutet av 90- talet. Hennes första hit som blev en storsäljare var ”Baby One More Time”, låten är skriven Max Martin och spelades in i Stockholm. Britney Spears är även låtskrivare och skådespelerska. Hon har sålt över 100 miljoner skivor. Britney Spears gjorde comeback under Video Music Award, VMA. Det var hennes första uppträdande på nio år och alla var mer än nöjda med hennes show. Artisten strålade på scen, hon var klädd i en leopardfärgad dräkt mer lårhöga stövlar.

Britney Spears uppträder med G-Eazy

Den amerikanska rapparen G-Eazy och Britney på hennes nya album sjunger tillsammans. Under uppträdandet i Video Music Award kom rapparen upp på scen med sångerskan och det blev ännu hetare. Det ryktas om en romans, något som hennes fans önskar. Sångerskan Britney Spears är väldigt talangfull, inte enbart inom musiken men även inom skådespelandet. De senaste åren har hon medverkat i flera serier, shower och filmer med vissa mindre men även större roller. Den senaste tiden har hon medverkat i den amerikanska serien ”How I met your mother”. En annan serie som hon har spelat i är ”Jane the Virgin”.

Britney – mer än bara artist

Något som många inte känner till är att Britney Spears bidrar till olika välgörande ändamål. Framförallt har hon fokuserat på unga och barn. Artisten har grundat ”The Britney Spears Foundation”, som är en stiftelse som hjälper behövande barn. Grundtanken är att underhållning och musik har en läkande effekt och hjälper barn. Stiftelsen har bland annat varit med och finansierat Britney Spears Camp for the Performing Arts, som är ett årligt läger där deltagarna får en möjlighet att upptäcka och utveckla sina talanger. Britney Spears som har sålt över 100 miljoner album är en förebild för många unga runt om i världen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike