Sno Britneys look

 

Britney Spears är en stor förebild och mångas idol. Hon har en alldeles speciell look, men du kan skapa en look som liknar hennes utan alltför mycket besvär. Det gäller att börja med de fysiska attributen. Hennes främsta kännetecken är naturligtvis det blonda håret. Även om sångerskan varit mörkhårig vid tillfällen, så är det den blonda hårfärgen som man främst förknippar henne med. Detta är också den av hennes egenskaper som det är enklast att efterlikna. En skicklig frisör kan utan problem färga och klippa ditt hår i en frisyr som överensstämmer med Britneys.

Ett strålande leende

030904-N-9593R-0 Washington, D.C., (Sept. 04)- Recording artist Britney Spears performs at the NFL Kickoff tribute to the military on the National Mall in Washington, D.C. on Thursday, Sept. 04, 2003. U.S. Navy photo by Chief Warrant Officer 4 Seth Rossman. (RELEASED)

Något annat som verkligen utmärker Britney är hennes vackra tänder. Vill man ha ett par lika raka och bländande vita tänder som allas vår Britney Spears så kan det innebära en hel del arbete, det är nämligen få personer som får en absolut perfekt tandrad av sig själva. Ofta är det någon detalj som behöver rättas till. Är tänderna inte raka kan det vara bra att påbörja en tandreglering. Detta innebär helt enkelt att man sakta justerar tändernas position för att få ett jämnare leende. Funderar du över tandreglering Stockholm så hittar du det här. Vill du ha vitare tänder går det bra att bleka dem till önskad nyans. Kom dock ihåg att detta bör göras av behörig personal, inte på egen hand hemma i badrummet, för att inte få tråkiga efterverkningar.

HiResFysiken


Den tredje och sista saken som kännetecknar Britney är hennes fysik. Britney är inte pinnsmal som många andra stjärnor i Hollywood, men hon brukar vara mycket vältränad. Delvis är det naturligtvis fysiskt ansträngande att uppträda och göra långa shower med dans och sång, men Britney tränar även mycket i privatlivet. För att få Britneys superkropp är det alltså hård och samvetsgrann träning som gäller, här kan man inte smita undan. Bäst resultat får man om man blandar någon form av konditionsträning så som löpning, cykling, skidåkning eller liknande aktiviteter med mer utmanande styrkepass där fokus ska ligga mer på att bygga upp muskler och leder samt stärka specifika delar av kroppen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike