Britney Spears som skådespelare

Britney Spears är, som alla känner till, en av de senaste tjugo årens absolut största artister. Hon har nått enormt stora framgångar, producerat massor av album och videor och uppträtt över hela världen. Faktum är att Britney faktiskt är en av de absolut bäst säljande artisterna någonsin. Även om denna stjärna är mest känd som sångerska och för sina framgångar inom musikvärlden, så har hon även en hel del andra strängar på sin lyra. Under senare år har hon till exempel jobbat en del som skådespelare.

Britney på TV

HowimetyourmotherBritney har naturligtvis deltagit i en uppsjö av TV-program och shower som sig själv eller genom att uppträda, men på senare år har hon även fått roller som inneburit att hon varit tvungen att spela någon annan än sig själv. Ett sådant exempel är den populära TV-serien How I met your mother. Här spelar Britney en receptionist till den läkare som seriens huvudkaraktär Ted är intresserad av. För att imponera på läkaren försöker Ted smöra sig in hos hennes receptionist, men detta går helt galet då det istället är receptionisten, Abby, som faller för honom. Längre fram i serien avslöjas det också att hon haft en fling med Barney efter att ha blivit avvisad av Ted.

Jane the Virgin

Jane_the_Virgin_(yellow_logo)En annan populär amerikansk tv-serie är Jane the Virgin. Även här har Britney gjort ett inhopp som gästskådespelare. Hon är med i det femte avsnittet av säsong två som kallar “Chapter 27”. Här spelar Britney sig själv och seriens ordinarie karaktärer får helt klart olika reaktioner när Britney och hennes crew flyttar in på det flotta hotellet Marbella, där stora delar av serien utspelar sig. Jane, huvudkaraktären blir helt till sig när hon får se sin idol och har lyckan att få både prata och dansa med henne. Sämre stämning blir det dock när det uppdagas att Janes pappa, den kända såpastjärnan Rogelio, har en bitter fejd med Britney som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vad är det som ligger bakom denna osämja och kan de två återförenas?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike