Britneys relationer och pojkvänner

Popikonen Britney Spears debutalbum ”Baby One More Time” med ca 10,6 sålda album är det albumet som Britney Spears aldrig kunnat slå över när det kommer till sålda exemplar. Superstjärnan

har haft otaliga kärleksrelationer under sin karriär, en del längre en del väldigt korta. I denna artikel kommer majoriteten av Britneys kärleksrelationer att raddas upp i kronologisk ordning. Om det är något som kännetecknar popstjärnans romanser och relationer så är det att majoriteten av pojkvänner varit världskändisar, Justin Timberlake, Fred Durst och Criss Angel för att nämna några av alla i raden. För denna lista inte skall bli alldeles för lång kommer Britney Spears kortvariga relationer endast att nämnas i förbigående. Fokus kommer ligga på superstjärnans längre kärleksrelationer.

Britneys tidiga relationer

1. Reg Jones

Långt innan Britney var en stjärna på pophimlen, var hon precis som alla en vanlig tonårstjej i en förort till Louisiana. När hon var 14 år träffade hon Reg Jones – vilket även var den unga mannen som tog hennes oskuld.

2. Justin Timberlake (1998-2002)

På pappret verkade detta vara en match make in heaven ! Men Britney Spears valde att bryta upp relationen som var som en perfekt Hollywood saga, men skenet bedrog. Justin Timberlake skrev sången ”Cry Me a River” och det säger ju en hel del om kärleksrelationen.

3. Wade Robson (2001-2002)

Redan innan separationen med Timberlake gick det rykten om att Britney redan träffat hennes nästa kortvariga relation med koreografen Wade Robson; det blev kortvarig relation, en så kallad ”bounce back” relation för det stundande singellivet. .

4. Kevin Federline (2004-2007)

Samma år bestämde sig Britney Spears för att endast 22 år gammal att gifta sig med dansaren Kevin Federline. Paret fick även två söner ihop. Britneys musikkarriär började även dala dessa år. Värt att notera att Britney Spears parfym första parfym lanserades detta år. Idag har popstjärnan 26 parfymer på marknaden varvid den senaste parfymen släpptes detta år 2019. Kevin Federline valde att ta ut skilsmässa efter tre år, 2007. Efter skilsmässan var det dags för nästa period av kortvariga relationer för Britney. Ett antal kortvariga relationen avlöpte varandra mellan åren 2007-2008 men ingen av relationerna blev långvariga för popikonen.

Längre relationer

Först år 2009 kom Britney Spears att inleda en längre relation igen. Denna gång med hennes förra manager Jason Trawick och paret förlovade sig 2009. De hann aldrig fram till altaret, 2013 överraskade paret både media och fansen med att offentliggöra för allmänheten att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Kort därefter blev Britney tillsammans med advokaten David Lucado men relationen varade endast ett år. På popstjärnans twitter konto lär det ha stått ”Ahhhh the single life!” direkt efter att paret gått skilda vägar. Mellan åren 2014-2015 inlede Britney Spears och producenten Charlie Ebersol en relation. Britneys Spears kärleksrelation idag är med samma man som hon träffade år 2016 , Sam Asghari. Paret är enligt utsagor ”more in love than ever!”. Det ryktas om förlovning och ett stundade bröllop hur det blir med den saken kan endast framtiden svara på.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike