Roliga fakta du inte visste om Britney Spears

Har du vuxit upp på 90-talet och tidigt 2000-tal så har du med största sannolikhet haft ett flertal Britneylåtar spelandes på din freestyle. Ja, det var nämligen precis sådana man använde sig av då, men egenbrända cd-skivor naturligtvis. Britney Spears har länge varit en av de största popikonerna och fansen är spridda över hela världen.

Att vara ett fan av Britney är egentligen ingenting ovanligt. Hon är snygg, kan dansa och har gjort mängder med grymma låtar under sina år. Vissa väljer att hänga upp affischer och lyssna på musiken från popdrottningen, medan andra går så långt att de förändrar sitt utseende för att se ut som stjärnan. Med hjälp av plastikkirurgi i Skåne kan man förändra sin näsa, ansikte eller fullständiga kropp. Vi rekommenderar inte att du utför operationer för att likna någon annan, men varje person har sin egen smak.

Oavsett hur mycket du tror att du vet om popstjärnan så finns det troligtvis några saker som du ännu inte är varse om. Här har vi samlat roliga och intressanta fakta om allas vår älskade Britney Spears! Intervjun gjordes av modemagasinet Elle och vi kan tveklöst säga att Britney inte sparat på hemligheterna.

Där här visste du inte om popstjärnan

1. Britney Spears älskar verkligen mat. Så mycket att hon föredrar mat framför allt annat. Till och med framför sex.

2. Hennes favoritmat i hela världen är pizza och den är inte komplett utan fullproppat med pepperoni.

3. Britneys snabbaste och enklaste sätt för att boosta sitt självförtroende är genom parfym. När hon sätter på sig parfym känner hon sig ”omedelbart sexig” och får mer energi.

4. Britneys Spears, precis som vi dödliga människor, älskar att stalka på sociala media. Hennes två favoriter att hänga hack i häl på är Selena Gomez och Jennifer Lopez.

5. Även popstjärnor kan ha dåliga vanor. En av Britneys absolut största last, som hon själv kallar det, är att hon biter på sina naglar. Hon menar att hon har testat ett flertal metoder för att sluta, men aldrig lyckats.

6. Hur kan Britney ha hållit sig så snygg och fräsch genom alla år? Hon menar att det definitivt hänger på en riktigt bra hudvårdsrutin. ”Tvätta alltid bort allt smink innan du går och lägger dig”, säger artisten. Hennes favoritmärke att använda sig av är Origins Pure Cleanser.

7. Att hitta ett sätt att slappna av efter en show är väldigt viktigt för Britney Spears. Hennes bästa tips för total avkoppling är att lägga sig i ett varmt bad, eller en jacuzzi närmare bestämt. Efter en show med mycket dans och koreografier så kan benen kännas väldigt ömma och det varma vattnet fungerar då utmärkt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike