Britneys svåra år

Att Britney Spears är en av vår tids största stjärnor är det ingen tvekan om. Det finns väl ingen som inte har hört någon av de tidiga 2000-tals-hitsen Oops!… I Did It Again eller …Baby One More Time, för att inte tala om de mer nutida Till The World Ends och Work Bitch. Men faktum är att stjärnan mellan sina två främsta storhetstider gick igenom ett par riktigt svåra år. Låtar som Toxic och Womanizer blev hits över hela världen, men de föddes ur ett personligt kaos som Britney fick kämpa sig igenom under medias hårt dömande blickar.

Ett liv i rampljuset

Britney Spears har levt hela sitt vuxna liv och även en stor del av sin barndom i rampljuset. Hennes karriär började på ett tv-program under 1990-talet, och hennes musikkarriär följde på det under decenniets sista år. Under 2000-talets första hälft släppte Britney fyra skivor på fem år och turnerade konstant. Samtidigt var hon en tonåring mitt uppe i övergången från barn till vuxen. När varje aspekt av Britneys liv är temat för en feministisk show för tabloidpressens spekulationer är det klart att privatlivet tar sig en törn. Hon syntes raka av sig allt hår inne på en frisersalong och faktum stod klart: efter en lång period där hon pushat sig själv till bristningsgränsen och förbi den, gick hon till sist in i väggen.

Inspirerar många med sin överlevnadsförmåga

Trots sina många motgångar och hårda tider har Britney lyckats ta sig upp igen. Hon har gång på gång rest sig upp och borstat bort dammet från sina axlar, och det är en av många kvaliteter vi beundrar henne för. Mentala sammanbrott, vårdnadstvister och krossade äktenskap är bara några av de många tuffa tider stjärnan har genomlidit – och alltid i ljuset av paparazziblixtrar. Därför är Britneys framgång dubbelt imponerande. Hon har inte bara slagit stort inom en bransch där konkurrensen är stenhård, hon har dessutom sett till att stanna inom den. Hennes förmåga att ständigt förnya sig själv och alltid vara aktuell samtidigt som hon levererar pophit efter pophit inspirerar. Britney visar sina fans att en bättre morgondag är möjlig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike