Britneys familj

Britney Jean Spears är född den 2 december 1981 i staden McComb i Mississippi. Hon är en välkänd amerikansk popsångare, låtskrivare och skådespelare. Hon har sålt fler än 100 miljoner album

Britney föll för sin dansare

och ungefär 95 miljoner singlar över hela världen. Detta gör henne till en av de artister som sålt mest någonsin. Men vem är hon och vilka är hennes familj? Britney Spears är Lynne Spears och James Parnell Spears dotter. Hon föddes i Mississippi, men växte däremot upp i Kentwood, Louisiana. Sångerskan har en äldre bror som heter Bryan Spears samt en yngre syster som heter Jamie Lynn Spears. I februari 2008 omyndighetsförklarades Britney på grund av ett psykiskt sammanbrott och hennes drogproblem. Hennes pappa James Spears utsågs då till hennes förmyndare.

Britney Spears föll för sin dansare Kevin Federline och de förlovade sig under juli 2004 och gifte sig samma år i september. Paret meddelade i april år 2005 att de väntade barn och den 14 september samma år föddes deras son Preston via kejsarsnitt i Santa Monica. När kärleken spirar finns inga hinder och med en privatchaufför känner man sig verkligen som en stjärna. Vi förstår alla att livet var en dans på rosor för Britney vid den här tiden. Under maj 2006 meddelade Britney att hon väntade ett till barn, som föddes den 12 september år 2006 och döptes till Jayden. Dock varande inte lyckan i familjen och knappt två månader efter födseln av parets andra barn ansökte Britney Spears om skilsmässa, vilken fullbordades i mars 2007. I oktober år 2007 fick Kevin Federline genom domstol tillfällig vårdnad om parets två gemensamma söner, eftersom Britney Spears ansågs vara psykiskt sjuk och därmed inte lämplig att sköta och ta hand om sina två små barn. Nästa gång Britney gick ut med en förlovning var 2011 med sin tidigare manager Jason Trawick.

Britneys nära och kära

Britney har två söner

Alla som följt Britney Spears vet att hon levt ett hektiskt liv där det inte alltid har funnits plats för familjen. Om det är fler som är fascinerade av sångerskan kommer chansen att se henne när hon spelar i Sverige sommaren 2018. Ta chansen och se Britney live och få en känsla av vem hon är och varför så mycket kunde gå så snett. Idag har Britney kontakt med sina söner och hon längtar efter fler barn, men ingen man – för dem känner hon att hon är klar med. Efter flera giftermål, vilket det enda endast varade för två dygn, så kan man ven förstå att Britney kanske inte behöver fler män. Så länge det inte är hennes livs stora kärlek som tar henne med storm och de gifter sig direkt och skaffar flera barn tillsammans! Det finns många livsöden inom popvärlden som slutat på tragiska sätt, och man får vara glad och tacksam att samma sak inte hänt med Britney då vi annars inte skulle få möjlighet att se henne spela sina populära hits i Sverige i sommar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike